Så let slipper du for ledninger, der ligger og roder

Så let slipper du for ledninger, der ligger og roder

Elektronik er en fast og vigtig del af hverdagen i langt de fleste husstande i dag. Men elektronik betyder også ledninger, og det kan hurtigt blive en rodet fornøjelse med ledninger på kryds og tværs i huset. Det behøver det dog heldigvis ikke at være. Læs med her, hvor der kommer gode råd til at skjule dine ledninger og kabler i huset.

Skjul ledningerne i eksisterende lister

Behovet for at skjule ledninger og kabler i huset er ikke gået uhørt hen, og der findes i dag utroligt mange forskellige løsningsmuligheder. Hos Primo Lister finder du for eksempel et bredt udvalg af vedligeholdelsesfrie lister, som også kan fungere som kabel- og ledningsskjulere. Det vil altså sige, at du let kan gemme ledningerne væk inde i de lister, der alligevel findes i huset. Det kan for eksempel være i gulvlisterne. På den måde forsvinder de helt væk. Vil du ikke skifte gulvlisterne ud, kan du vælge at sætte en skjuler udenpå de eksisterende gulvlister. Det er let, simpelt og giver et godt resultat. Husk også at skjule ledningerne mellem gulv og elektronik. Det gør en stor æstetisk forskel, når du samler ledningerne i en kabelskjuler mellem gulv og tv i stedet for at lade dem hænge frit.

Vælg brugervenlighed

Det kan anbefales at købe kabelskjulere med mulighed for at åbne og skifte ledningerne ud. Ellers vil det hurtigt virke uoverskueligt at skifte en lampe eller tv’et ud til nyt. Og så ender du måske med ledninger, der ligger og roder endnu engang. Så vær opmærksom på brugervenligheden, når du vælger kabelskjulere. Det bør også være let at montere en kabelskjuler. Afhængig af størrelsen kan de enten fås med selvklæbende bagside, eller til at montere med stifter, så de gør minimal skade på væggen, hvor de monteres. Køb kabelskjuler med høj brugervenlighed, det vil sikre, at du får dem anvendt.